< Tilbake til oversikten

Ny pizza fra fedon


#2

Summer sa for siden:

Er den kommet nå?
Noen som har smakt?
Godt?


#3

Fedonisten sa for siden:

:ja: :ja: :ja: :ja: :ja:

:)


#4

Summer sa for siden:

Hva ikke du vet svaret på vennen! beundre :stortsmil


#5

friflex sa for siden:

Er den kommet i dagligvarebutikk da altså Fedonisten?

Hvilke kjeder selger den? Fikk veeeeldig lyst og prøve en jeg nå:ja:


#6

Fedonisten sa for siden:

:ja:

Maxi, ICA Supermarked, CC Mart'n, Meny, Safari, Drageseth, Helgø og Bikuben, Ultra/Centra og Eurospar. Også Smart Club.
[color=navy][/color]
gomle-gomle


#7

friflex sa for siden:

Har et par av disse butikken her på bøgda også, får ta en rundtur og sjekke om jeg kan finne noen som har den. Men har desverre en tendens til og ta litt lenger tid før ting kommer i butikkene her oppe:rolleyes:


#8

MHM sa for siden:

Har ikke kommet i nærheten av meg ennå, men har smakt en bit av den. VELDIG god. Jeg tenker at den må være fin etter trening på fredag foran tv-en. 40 gram protein er flott, og etter trening kan jeg tåle 30 gram karbohydrat. Karbohydrat i form av stivelse går raskt inn i glykogenlagrene, og er bedre å bruke etter trening enn fruktose (frukt, juice, strø-fruktose).


#9

Aline sa for siden:

også kan man sikkert legge på enda mere fyll og spise litt mindre av bunnen ;) :)
denne må prøves!!!

:)

:klem:


#10

friflex sa for siden:

Uwææææhhh:nedfor:

Ingen Fedon-pizza her på bøgda enda nei...:rolleyes:

Da må jeg nok til og steike et eller annet på platene likevel... Men regner med de kommer over hele landet snart!


#11

magdalena sa for siden:

åhh..Den vil jeg også prøve!Er det 30 g karbo på HELE pizzaen?


#12

magdalena sa for siden:

Hadde jeg lest siden nøyere så ville jeg sett at det var det:p :o


#13

Aline sa for siden:

du får sette på noe bra musikk, da :D ;)


#14

Anne sa for siden:

Denne gleder jeg meg til å prøve.
Pizza er faktisk en av de tingene jeg har savnet mest:rodme:


#15

Skorpia sa for siden:

Ja jeg er litt Atkins jeg og spiser heller en halv pizza men kaster på mere fyll,masse ost:D og kanskje noe kjøtt:cool: og blir mett av det:)



#17

Torkil sa for siden:

Hmmmm
Det går faktisk an å lage en pizza som passer for Atkins / ketolysekuren.
2 store egg, 1ss olje, 1 dl vann 1 ts oregano, 1/2 ts LO-salt, 2 dl soyaprotein 1 ts bakepulver.Blandes raskt, brettes ut på bakepapir på langpanne, stekes ved 220 gr i 5-7 min til den er ¨så stiv den kan bære fyllet som er:
1 glass mild tacosaus ( til en langpanne ) masse revet synnøve finden ost, skinke, bacon, paprika, purre, etc etter smak, gratineres til osten er smeltet. Den er god, selvb min kresne, 15 år gamle sønn liker den.:p Og så metter den veldig ( rester kan fryses ).
Vennlig Hilsen
Torkil P Andersen


#18

magdalena sa for siden:

Hva er LO-salt??Bare lurer jeg,ikke hørt om det før..


#19

magdalena sa for siden:

soyaprotein,er det det samme som soyamel?I såfall..Soyamel smaker pyton:_oppgitt: ,finnes det noe annet en kan bruke i stedet?


#20

mofe sa for siden:

Nei, er ikke det samme, visst.


#21

mofe sa for siden:

'

Sunn type salt - lurer på om den er med Jod. Bruk vanlig om du ikke har.


#22

magdalena sa for siden:

Fedonisten:Var denne pizzaen dyrere enn andre karbobomber?:confused: Fælt som jeg opptar denne tråden nå..


#23

magdalena sa for siden:

Hvor får man kjøpt den LO-salten da?:p


#24

mofe sa for siden:

Alle mulige butikker :) (iallfall har jeg aldri noe problem med å finne den..)


#25

magdalena sa for siden:

Hmmm...Vi har den ikke,jobber på Prix.

Hva er forskjellen på soyaprotein og soyamel da?Har alltid trodd at det var det samme.Har prøvd å bake med soyamel,men liker ikke smaken overhodet.


#26

mofe sa for siden:

Jeg vet ikke, men bruk søkefunksjonen på forumet - så får du nok endel treff på det.


#27

friflex sa for siden:

Leste en eller annen plass at Fedonpizzaen kostet 37kr hos en kjede vertfall..

Dyrt? Tja, mange vil nok si det siden en Grandis til noen og tyvekroner er på 585g, mens denne bare veier 300g ca. Men det mange ikke tenker over er jo hvilken skala disse to produktene blir produsert i, og ikke minst hvilken kvalitet det er på råvarene...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.