< Tilbake til oversikten

I dag har jeg spist

#1

stinemora sa for siden:

3 egg
2 skiver bacon
1 neve salat
50 gr agurk
100 gr biffkjøtt
50 ml rømmedressing
1 kaffe
1 bit laks
1 neve brokkoli med 1 ss margarin

Prøvde å regne litt på dette, og kom fram til at dette ble maks 8 g kh.
Men, så skal vel nivået være på rundt 15-20?
Vil "virkningen" av dietten bli dårligere viss en går under anbefalt mengde kh?


#2

Kitt sa for siden:

Ser ut som det er litt lite grønnsaker og altfor lite fett!!!

Og margarin???:eek: NEI, smør eller olje, IKKE margarin!!!

Dersom du konsekvent ligger godt under 15-20 karber, kan du risikere at kroppen tror det er krise og tviholder på alt! Mange av oss som må litt opp i karber før kiloene slipper. Men det oppdager du jo evnt etter hvert!:D


#3

stinemora sa for siden:

Åh:o Ok, takk for tipsene, nå har jeg snart boka i hende, og da blir vel alt så mye bedre :)
Kjører på med mere fett og grønnsaker mens jeg venter!
Ikke margarin nei, da blir det olje heretter :)


#4

Kitt sa for siden:

Dersom du ser nederst i det første innlegget i Gerds journal, finner du ferdige ukesmenyer! Kan være kjekt å titte på!

Oppskriftene hennes er også kjempegode! Og alle er ketosevennelige!:D



#6

Bikerpia sa for siden:

her kommer mest sannsynli d dummeste spørsmålet, men hvorfor skal man egentlig ikke bruke margarin? hvorfor smør eller olje?


#7

Kitt sa for siden:

Ingen spørsmål er dumme!;)

Les denne tråden, du, så finner du ut hvorfor!


#8

Newstart sa for siden:

Strever med å komme meg opp i karbo jeg også nå. Bruker blomkål og salater og en sjelden gang ei rute 70%. Men blir litt lite lell. Vet ikke helt hva jeg skal spise for å få det opp. Tok til og med på litt dressing på salaten min i dag. Men kjenner på kroppen at jeg ligger ganske lavt. Har sjekket diett også.:rolleyes:


#9

Kitt sa for siden:

Løk og rød paprika trekker fort opp litt. En skål bringebær/jordbær til kveldsmat tilfører både næringsstoffer og fyller på med noen ekstra karber!:)


#10

Newstart sa for siden:

Aaah ingen dum ide. Elsker både paprika og løk så jeg får øke på med det. For ikke å snakke om bær. Nam...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.