< Tilbake til oversikten

Trenger Cocosahjelp

#1

Persille sa for siden:

Hei!
Jeg er av typen som alltid blir litt overivrig når jeg har et nytt prosjekt på gang. Mitt nye livsstilsprosjekt var intet unntak, og jeg har brukt en gooood del penger på diverse matvarer. Kjøpte også med en krukke med extra virgin kokosolje da det har blitt skrytt opp i skyene overalt, i tillegg til at jeg er ganske glad i kokossmak. Prøvde å steke noen lapper med den her om dagen, og det var ikke så veldig godt. Myyye bedre med meierismør:D

Så hva kan jeg bruke denne grufult dyre oljen til?

Jeg har tenkt ut heeelt på egenhånd at jeg kan bruke den til steking når jeg skal ha mat der jeg skal tilsette kokosmelk. Ellers blir det uaktuelt å bruke til steking for det smakte høgg.

Men hey, tips plz:snill:

  • Persille

#2

TigerTove sa for siden:

kan brukes til å lage egen sjokolade :) kokosfett+kakao+nøtter og evt søtstoff


#3

Persille sa for siden:

Wæow!
Det skal jeg prøve asap. tar man det i mikroen da, eller en liten gryte?
Fantastisk!

-Persille


#4

Kitt sa for siden:

Her er en oppskrift!

Bytt ut delfiafett med cocosa!

Les hele tråden før du begynner. Mange gode tips der!

Jeg smelter cocosa sammen med sukkerfri sjokolade forsiktig i mikroen, sikkert mange andre varianter også!;)

Eller er en liten teskje godt frukt- te!

Lager du mat med kokosmelk, fet opp med cocosa!

Eller spis en teskje bart hver morgen! Motvirker forstoppelse, øker fettmengden og gir myyyyyyke lepper!:D


#5

Gerd sa for siden:

Jeg klarer ikke smaken av cocosaen, ei heller oljekonsistensen. Hverken i kaffe, som sjokolade eller noe....

Så jeg brukte den til å smøre kroppen med. Og den gav skikkelig myk hud :D


#6

christine76 sa for siden:

Jeg synes faktisk den er god til å spise bar. Men bare så lenge den er i fast form.


#7

Chantelle sa for siden:

Jeg synes den er ok å ha i varm urte-te.
Liker godt i krydder-teer(feks kanel, ingefær, chili osv).

Jeg lager også mandelmelk og lager "kake" av mandelmassen. Blander i banan, kakaopulver, honning og smeltet kokosfett. Dette blir bunn. Pynter m bringebær og kakaonibs.

Du kan også "gurgle" den. Renser tenner/tannkjøtt. Ta 1 ts og la smelte i bunn. "snurr" rundt i et par minutter og spytt ut.

Kan også brukes i SMOOTHIE. tilsett den smeltet til slutt så den ikke klumper seg m det frosne. passer godt m bær.

Varm kakao er den også super med!


#8

Persille sa for siden:

Oj! Takk for mange svar og gode tips:)

Skal prøve en del av disse i kveld.

Og i kakao sierru? Så flott. Gnir meg i hendene hver kveld for at jeg kan drikke kakao.
Lager den med helmelk, kakao og søtning. Det er lov det?

Gleder meg til å bli cocosaelsker nu!

  • Persille

#9

Kitt sa for siden:

Lager du kakao med fløte og vann i stede, sparer du fort mange karber!;)


#10

Persille sa for siden:

Fløte og vann it is:) Og Cocosa


#11

Kitt sa for siden:

:sikle::sikle::sikle::sikle::heia::heia::heia:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.