BAB sa for siden:
Jeg har fått helt dilla på osteknekk - altså micra ost.
Lurer litt på hvor lenge dette holder, og evt hvordan man skal oppbevare knekkisene.
Noen som vet?
BAB sa for siden:
Jeg har fått helt dilla på osteknekk - altså micra ost.
Lurer litt på hvor lenge dette holder, og evt hvordan man skal oppbevare knekkisene.
Noen som vet?
Gerd sa for siden:
Ukesvis i en boks på kjøkkenbenken. Med eller uten lokk :)
BAB sa for siden:
Strålende. De er jo fantastisk å ha som substitutt for vanlig knekkebrød eller skive.
Og så ekstremt godt å dippe i philadelphiaost, rømme og salsa - nammis.
Gerd sa for siden:
Og som flatbrød til gryter og supper, i stedet for tacoskjell, til minipizzaer :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.