< Tilbake til oversikten

Fylt svinebiff (m bilder)

#1

Makronella sa for siden:


Jeg er så glad at rema 1000 har kommet med butikk i nærheten av oss. Finner stadig noe kjekke ting der -som i dag da jeg fant flatbiff av svin - og det til en høyst overkommelig pris. 4 gode stykker i hver pakke. Så et par pakker fikk bli med hjem -en til middag og en til frysen ;)

[CENTER][/CENTER]

Disse biffene var ganske god tykkelse på så jeg skar en lomme i hver og fylt den med blå castello ost. Klemte sammen biffen igjen og surret med bacon rundt. Dette pleier jeg som regel gjøre med kyllingfilet, men går helt fint med svinekjøtt også.

[CENTER]

[/CENTER]

Biffene brunes i godt med smør og etterstekes i ovnen, knappe 200 grader og i 20 minutter. La hvile ca 5 min

[CENTER]

[/CENTER]

Dagens biff fikk følge av broccoli. Skikkelig snaddermiddag på en tirsdags ettermiddag.

[CENTER][RIGHT][/CENTER][/RIGHT]


#2

Iset sa for siden:

Åh, stønn!!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.