< Tilbake til oversikten

Nuggets

#1

Lisbeth sa for siden:

Oppskrift med bilder her

Nuggets - ca 20 stk

Ingredienser:
400 g kjøttdeig av svin eller kylling
1 egg
1/2 løk
40-50 g parmesanost
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/4 ts cayennepepper

Til panering:
Knust baconcrisp eller bacongull

Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene godt sammen og sett blandingen i kjøleskapet i ca 30 minutter.
Lag små boller av blandingen og trykk dem litt flate.
Putt baconcrisp/bacongull i en prødpose og bruk en kjevle til å knuse det.
Vend bollene i den knuste baconcrispen/bacongullet, og legg de på en bakepapirkledd stekeplate.
Stek ved 225 grader i ca 20 min.



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.