Med min studentøkonomi er det ikke så lett å følge lavkarbo om dagen... :( Jeg har nå kjøpt meg ingredisenser til brød, og prøver å gjøre det "sunnest mulig..."
Jeg kjøpte meg havrekli istad - og jeg har også "store havregryn" - og tenkte å bake meg et brød i dag.
Noen som har peil på GI i forhold til disse to? Hva er best at jeg bruker i brødet mitt? Havrekli - siden det inneholder mest fiber, eller store havregryn?
Er det noe jeg kan tilsette brødet slik at GI blir lavere? Masse protein? Hvordan tror dere det blir med CC i brødet, evt. egg?
Og tilslutt.. hva er forskjell på "kostfiber" og "fiber"?
Har du sett oppskrift på prinsessebrødet?
Der starter du med 4 egg og 2 dl creme fraiche, og putter oppi kli, frø, nøtter og hva du har til du får det passe tykt. Går sikkert an å bruke havregryn oppi også... Jeg har ikke prøvd havregryn da men...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.