Fiskegrateng med spinat. Inspirert av Lena Beatrices slumpeoppskrift på fiskegrateng.
Nok til 2-3 personer.
400g hvit fisk (torsk/sei)
1 1/2 stor gul løk
3 egg
2 dl fløte
1,5 dl creme fraiche
200g spinat (jeg brukte frossen fra pose, eldorado, og gjorde den ferdig i mikroen som det står bak på posen)
2 ts muskattnøtt
salt & pepper.
Kok fisken til den er ferdig, renn av. Bland sammen egg, creme fraiche, fløte, løk. Ha så i spinaten som du har gjort ferdig på forhånd. Tilsett muskattnøtt og salt. Ha fisken i en ildfast form, krydre fisken med salt & pepper.
Hell over røra og bland godt slik at fisken ikke havner på bunn.
Stekes på 225grader i 30 minutter.
Serveres med kokt/dampet brokkoli, sitron og smeltet smør. Nam! Nok en rett jeg vil ha fast på lista mi. Kjempegodt.
Det beste er at denne lages helt uten "sære" produkter som Johannsebrødkjernemel, fiberhusk, bakepro etc. :) Også er den billig! En pakke frossen fisk på 400g koster vel en 25kr på kiwi.
Prøvde denne i går, kjempegod!! :) Ble knallgod frokost i morrest også!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.