< Tilbake til oversikten

Xylitol

#1

Opheliia sa for siden:

Jeg driver å oversetter noen oppskrifter fra Healthy Indulgences til norsk, rett og slett fordi jeg liker ikke å lage ting med engelske oppskrifter. I en del av oppskriftene bruker hun blant annet xylitol.
Får jeg kjøpt det i Norge? Eller kan jeg bruke alternativer(splenda?)?

I ei oppskrift kunne jeg velge mellom blant annet splenda og xylitol. Da var mengden splenda på hele 170g (husker ikke helt antall gram på xylitol, men det var mindre enn 170 g). Er ikke 170g splenda ekstremt mye søtning?



#3

Ferskenbeinet sa for siden:

Jeg veit ikke om en får kjøpt det i norge, men på www.iherb.com har jeg sett xylitol. På ketolyse er det ikke lov, hva det er på Lindberg veit jeg ikke!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.