< Tilbake til oversikten

Paprikasaus

#1

Zincite sa for siden:

Bakt paprika og majones kjøres med stavmikser.

Godt som saus til fisk, dip, men er også godt til koteletter eller hamburgere.
Tipset plukket jeg opp på klikk.no.

Sikkert godt med litt rømme eller tyrkisk youghurt også :)


#2

blåbær sa for siden:

Det hørtes godt ut! Tenker det passer til kylling også :)


#3

blåbær sa for siden:

Jeg testa den til kylling i går, og det funka veldig bra! Måtte ha litt salt og pepper i, og så hadde jeg noen dråper sitronsaft, og det ble veldig godt! :)


#4

Zincite sa for siden:

Kan tenke meg den var ypperlig til kylling ja. Hadde litt pepper i jeg også, men hadde glemt det. Sitron- eller limesaft skal jeg teste neste gang :) Takk for tips.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.