< Tilbake til oversikten

Ostegratinert aubergine”gnocci” i tomatsaus

#1

Gerd sa for siden:

Ostegratinert aubergine”gnocci” i tomatsaus

1 liten løk
3-4 fedd hvitløk
-Kuttes opp i biter og stekes myke i smør

1 middels aubergine
-Ta av skallet, del den i små biter
-Stek de sammen med løken

Tilsett 1 boks hakka tomater
1ss sitronsaft

og la småkoke 30 minutter, uten lokk.

Has over i en ildfast form, strø på ønsket mengde ost
Gratiner 15-20 minutter på 225 grader i stekeovnen til osten har fått farge.

Denne hadde jeg i dag til kyllingfilet og smørdampa asparges.

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2435&amp;albumid=327&amp;dl=1285250593&amp;thumb=1[/img]


#2

nellie sa for siden:

Veldig oppfinnsomt.
Nomnomnom:sikle:


#3

Gerd sa for siden:

Fikk det med skikkelig hjemmelaget gnocci i Kroatia.... :sikle:

Men dette er en god nr 2 :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.