< Tilbake til oversikten

Fryse guacamole?

#1

Biggirl sa for siden:

jeg har nå prøvd å lage guaccamole og det ble aaaltfor mye løk- og kryddersmak, så vurderer å kjøpe 1-2 avokadoer til i morgen for å "tynne ut" smaken litt..

noen som vet om det går an å fryse guaccamole uten å ødelegge den?


#2

Summer sa for siden:

Jeg aner ikke. Men om du har steinen fra avokadoen fortsatt, så kan du ta den oppi, sammen med litt sitronsaft om du har, og pakke den godt inn, så holder den seg ganske greit til i morgen.


#3

kamp sa for siden:

Jeg fryser avocadoer. Og når jeg tiner dem lager jeg guacemole av dem.

Har ikke prøvd å fryse ferdig guace men det funker vertfall med bare avocado.


#4

Summer sa for siden:

Det var godt å høre kamp. Da skal det testes ut.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.