marjusen sa for siden:
Jeg har lenge savnet farseprodukter, men på ketolyse er det nei nei, helt til i dag. Hehe, og det er jeg glad for:D
Oppskrifta er inspirert herfra, og med hjelp fra brukere her:)
400g kjøttdeig av svin
200g karbonadedeig
2 ts salt
1 ts malt muskat
3/4 ts malt ingefær
1 ts pepper
2 egg
2,5-3 dl fløte
Ta kjøttdeigen, $karbonadedeigen og ALT krydderet i en kjøkkenmaskin og bland dette sammen. Tilsett egg og bland dette sammen.
Så det viktigste, spe på med LITT og LITT fløte mens du blander. Viktig at farsen får bli seig mellom hver gang du sper på med fløte.
Så tar du kaldt vann på hendene, lager ganske store medisterkaker og steker dem på middels varme. Jeg stekte dem godt på hver side og kasta dem i stekeovnen på 120 grader i 15 min etterpå. Egentlig ikke nødvendig, men det passa seg slik hos meg nå, og da ble dem ordentlig gjennomstekte.
Blomkålmosen lager du din egen favoritt av, mange gode oppskrifter på det her inne. Samme med peppersausen, jeg brukte fjordland sin:D
Nam nam nam, dette var jammen meg godt. Det er faktisk IKKE nødvendig med medisterdeig synes jeg, for dette smakte like godt!!
Marius