< Tilbake til oversikten

Nam, oopsie kaffekos!

#1

Yonah sa for siden:

Jeg fant på en ny måte å bruke oppsie annet enn å smøre på de til de deiligste smørbrød. Dvs dette er jo et slags smørbrød da, men det er ikke nok fett totalt til å kalles et måltid, kun en kaffekos;)

Ja la på en god spiseskje med cottage cheese på en oppsie( som var tint i mikro og fersket på i stekepanne i få sekunder på hver side) og en ts sukkerfritt syltetøy og et kaneldryss.

Utrolig godt til kaffen, få karber og bare litt og ikke en svær dessert. Man trenger jo ikke å ha på syltetøyet, men jeg elsker cottage cheese med syltetøy. Hvis du vil kan du jo blande cottage cheese med piska krem og legge på oopsien.

Pluteslig åpnet det seg en ny dessertverden for meg, med mindre søtstoff og av enklere ting. Og oppsier bør man alltid ha i fryseren i en zip lock pose. Jeg lager doble porsjoner og det funker fint, får da 16 stk av røra og steker i 3 omganger.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.