< Tilbake til oversikten

Hotte lammespyd m/youghrtsaus

#1

Nakkinekki sa for siden:

Dagens oppskrift fra Aperitif.

Antall porsjoner:
4

Ingredienser:
400 g lammekjøtt uten ben fra stek eller bog
½ dl olivenolje
4 ss frisk koriander
6 ss frisk rosmarin
3 ts kajennepepper
1 ts salt
1 ts pepper

Yoghurtsaus:
3 dl yoghurt naturell
2 ss frisk koriander
1 ss honning

Fremgangsmåte:
Legg trespydene i vann i ca. 15 minutter. Slik unngår du brente ender på spydene.

Renskjær og del kjøttet opp i terninger. Ha kjøttet i en bolle.

Kjør øvrige ingredienser i en kjøkkenmaskin, eller bruk en stavmikser. Hell denne marinaden over kjøttet. Dekk til bollen, og la den stå i kjøleskapet i ca. en halv time.

Tre kjøttet på spydene. Stek lammespydene i ca. 3-5 minutter på hver side. Serveres gjerne med en yoghurtsaus og en god salat ved siden av..

Yoghurtsaus:
Hakk korianderen og bland alle ingrediensene. La sausen stå kaldt til den skal brukes.

Tips: Lammespydene kan du godt steke i stekepanne eller legge på grillen.

www.aperitif.no/utskrift_matoppskrift.db2?bid=128780


#2

Gerd sa for siden:

Fint om du legger inn oppskrifta i sin helhet, og legger linken i tillegg :ja:


#3

Nakkinekki sa for siden:

Det blir så himla mye å skrive....vil få skrivekrampe :o.


#4

Gerd sa for siden:

Kopier og lim inn. ;)

Det er for oppskriftene vi har oppskriftsdelen her :ja:


#5

Nakkinekki sa for siden:

Takk for tipset Gerd!!!

Jeg hadde glemt at en kunne gjøre det...:o.


#6

Gerd sa for siden:

:D

Jeg elsker klipp og lim :lol:



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.