< Tilbake til oversikten

Noen gode nye brødoppskrifter (med lite egg og lite spesialingredienser)?

#1

Frater sa for siden:

Har gått ned 8 kg på 3 uker på ketolyse/atkins, så det er jeg kjempefornøyd med.:)
Har prøvd ut noen brødoppskifter.
Har lett og lett etter oppskrifter av nyere dato, men de fleste oppskiftene jeg har funnet her på lavkarbo.no eller etter googling på nettet er stort sett de samme oppskriftene med noe variasjon og nye navn.
Mange av oppskriftene inneholder mye egg og/eller spesielle ingredienser som gjør brødene svindyre, og de smaker kake eller egg. Bor midt i Stavanger, så jeg har ikke problemer med å skaffe de fleste spesialingrediensene. Noen av disse ingrediensene er jo slike som kroppsbyggere bruker, hehe. :D Det kan vel umulig være sunt?:eek:
Baking er ikke akkurat min sterke side, så jeg er kjempetakknemlig for innspill og hjelp.:)


#2

Carisma sa for siden:

Sjekk ut Karins "Mitt beste brød". Det er helt "vanlig" grovbrød :ja: Mest spesielle i det er glutenmel, men for å være ærlig så glemte jeg glutenmelet sist jeg lagde det, og merket ikke forskjell.... ;) (Dessuten trenger du ikke både JBKM og fiberhusk, bare doble fiberhusken)


#3

Frater sa for siden:

Tusen takk for svaret og tipset til endring. Skal prøve dette denne uken:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.