< Tilbake til oversikten

God salat med spinat, avocado, rødløk

#1

Imp sa for siden:

Prøvde denne fra lavkarbo-kokeboka mi i dag, og den var veldig god! Enkel og super. Genialt med stekt rødløk.

100 g spinat
1 avocado i skiver, vendes i sitronsaft
1 rødløk (jeg brukte to siden de var så små)

Rødløken deles i båter og stekes i 2 ss olivenolje i ovn, 180 grader, ca halvtime. Rør i dem under stekingen. Ta ut, avkjøl.

Ha alt i en bolle.

Visp 3 ss olivenolje og 2 ss balsamicoeddik, litt salt og pepper. Hell over salaten og vend.

Spiste dette med biff og Gerds rødvinsaus i dag, kjempegodt!


#2

Tunrida sa for siden:

Det skader jo ikke å prøve noe nytt ;) Jeg har faktisk aldri smakt avocado!!
Så nå kommer sikkert dagens teiteste spm.. Skal den være veldig myk, fast eller hard når jeg kjøper den.. :o


#3

lifejack sa for siden:

:eek::eek::eek:

Den skal gi litt etter når man trykker lett på den, eventuelt kan man kjøpe de grønne, harde også modne dem i vinduskarmen e.l.:)


#4

Imp sa for siden:

Jeg syns ikke de skal gi etter heller jeg, da hender det altfor ofte at de er litt brune og trådete inni. Kjøp heller de mørke som er faste, men ikke de grønne, for de er ikke modne. Men det er like greit å modne dem hjemme også, bare husk å legge dem i kjøleskapet når de er modne.
Jeg syns det er litt treningssak også. Man lærer seg å finne de bedre avocadoene etterhvert.

Jeg hadde heller aldri smakt avocado for inntil kort tid siden. Syns smaken minnner om sukkererter. =)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.