Yonah sa for siden:
Snublet over ordet på en south beach side. Regner med at det er noe slags bacon uten fett.. Men noen som vet? Jeg har aldri hørt ordet før..
Yonah sa for siden:
Snublet over ordet på en south beach side. Regner med at det er noe slags bacon uten fett.. Men noen som vet? Jeg har aldri hørt ordet før..
Iset sa for siden:
www.smokehouse.com/burgers.nsf/x/44A94D0BC967040A8625693500729A5B
Ser ut som det er mer skinke-aktig. Ser digg ut, jeg klipper alltid av det ekle fettet på baconet, så dette er jo midt i blinken for meg.
TrillTrall sa for siden:
:eek::eek::eek: Det er jo fettet som gjør bacon (og flesk) godt!!! Skikkelig sprøstekt bacon! Flesk med sprøstekt svor som man knasker til slutt! :sikle:
Supera sa for siden:
Canadian bacon er bacon med mindre fett. Måtte søke litt, og wikipedia sier at det er tatt fra en annen del av grisen som er magrere.
mallilen sa for siden:
Canadian bacon er vel "bacon" laget av kotelettkammen istedetfor av sideflesket, om jeg ikke husker helt feil når det gjelder den grisete anatomien.
Iset sa for siden:
Hver sin smak. Yøkk altså. Jeg takler virkelig ikke fett på kjøtt. Klarer ikke Entrecote, engang. Det er jo baare fett. Sprøstekt kan gå an, da er jo fettet smeltet bort. Ribbesvor spiser jeg ikke. Jeg bruker heller fett tilbehør.
Zillah sa for siden:
Det blir vel litt som engelsk bacon da, som en får i butikkane her? (Gilde?)
Yonah sa for siden:
Finnes det? Det kan jeg ikke huske å ha sett.
Kanutten sa for siden:
Engelsk bacon ligner på mager bacon...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.