< Tilbake til oversikten

Hermetisk paprika

#1

maritam sa for siden:

Er det noen som vet hvor mye karber det er i hermetisk paprika?
Jeg finner det ikke på matvaretab heller:mad:


#2

Kitt sa for siden:

Jeg har denne og der står det 3.7!


#3

maritam sa for siden:

Tuuusen takk:) Handler du den på nettet, eller er den å få i vanlig butikk?


#4

Kitt sa for siden:

Mener jeg har kjøpt den på Meny!


#5

maritam sa for siden:

Så bra:)
Takker så mye Kitt:)


#6

Kitt sa for siden:

Bare hyggelig, vet du!:)


#7

Gange sa for siden:

Hermetiserte grønsaker med stort syreinnhald (som paprika, tomat osv) er ikkje bra for deg. Syren reagerar med aluminiumet i boksen, den etser den, og dette fører til eit stort innhald av aluminium i maten. anbefalast ikkje!


#8

Supera sa for siden:

Hva hvis det er på glass? Denne er på glass.


#9

Gange sa for siden:

Glass er bra. Tomatpure på glass f.eks. er mykje betre enn tomatpure på aluminiumsboks.



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.