#1
Tonje85 sa for siden:
Dette er hentet fra Fedon Linbergs første bok "naturlig slank med kost i balanse"
Det er da snakk om matvarer med GI 35 og mindre
- Nudler, vermicelli?
- quinoa, kokt
- sjokolademelk med sukker?
- rug
- kikerter
- yoghurt, lett, med frukt og sukker (0,1% fett)
- fettucine
- limabønner, baby, frosne
- skummet melk
- erter, gule, kokt
- aprikoser, tørkede
- soyamelk
- gulrot, rå
- lettmelk
- bønner, kidney
- grønne linser
- brune linser
- bømmer, tørkede, ikke spesigisert
- helmelk
- spagetti, proteinberiket
- nudler på mungbønner (gjennomsiktige)
- bygg, hel
- grapegrukt
- røde linser
- fruktose
- kirsebær
- gule linser
- sjokolade, 70 % kakao
- syltetøy uten sukker
- røde kidneybønner
- rice bran
- soyabønner
- aubergine, squash, løk, hvitløk mm.
- grønne grønnsaker
- tomat
- valnøtter
- peanøtter
- soyabønner, hermetiske
- yoghurt, lett, med fruktose-aspartam (0,1% fett)
- hvitløk