< Tilbake til oversikten

Chocolate chip cookies

#1

Idarull sa for siden:

Opprinnelig oppskrift av Jennifer Eloff. Lagde disse i dag og de var GODE.

FAVORITE CHOCOLATE CHIP COOKIES
375ml SPLENDA® (jeg tok halvparten Splenda og halvparten Natreen, ingen ettersmak)
250 ml Smør, mykt
1 egg
5ml Molasses - dette vet jeg ikke hva er så brukte det ikke
625 ml Low-Carb Bake Mix (se under eller trykk på linken, engelsk)
1ts Natron
1/4 ts salt
500ml sjokolade
250ml pekannøtter, valnøtter eller en blanding

Bland smør, sukker, egg og molasse i en foodprosessor. I en bolle blander du bakemixen, natronen og salt. Rør inn det våte. Ha til slutt i nøttene og sjokoladen.

Stekes 8-10 minutter på 190 eller til lysebrune. Avkjøl på rist.

Nutritional Analysis: 52 cookies, 1 cookie per serving
103.7 calories, 2.7 g protein, 8.2 g fat, 1.9 g carbs

SPLENDID LOW-CARB BAKE MIX
Denne mixen skal altså i kaken.

1 2/3 cups malte mandler
160ml vanilje whey protein (eller vanlig)
160ml hvetegluten

Lagres i boks hvis man vil lage større doser og ha på lager.

Nutritional Analysis: 1/3 cup
162.9 calories; 14.3 g protein; 10.3 g fat; 3.3 g carbs

Selv brukte jeg vanlig Proteinpulver og mye mindre sjokolade. Lagde en halv røre. Synes smaken er veldig god, men mine ble stekt for lenge (20 minutter). De ble altså litt tørre fordi de ble for hardt stekt. Men de går fint å spise!

Mer snacks på bloggen hennes! (på engelsk)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.