< Tilbake til oversikten

Erstatte bakemiks?

#1

bærrgen sa for siden:

Er det noe jeg kan erstatte Ketolyse sin Bakemiks med?


#2

Gerd sa for siden:

soyaprotein.


#3

Kitt sa for siden:

Jeg bruker denne

med nøytral smak.


#4

bærrgen sa for siden:

Men bakemiks og soyaprotein er jo to forskjellige blandinger og oppfører seg også forskjellig ved bruk....


#5

Gerd sa for siden:

Bakemixen skal ha litt bedre "bakeegenskaper" og ha mindre bismak enn soyaproteinet (ketolyse sitt) :ja: Men jeg vil ikke si jeg har merka noe forskjell på det på det jeg har brukt det til. (brød og boller)


#6

Kitt sa for siden:

Jeg har også brukt dem om hverandre uten å merke forskjell!


#7

bærrgen sa for siden:

Ok, da stoler jeg på dere og prøver :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.