Titti sa for siden:
Det må bli noe lettvindt og enkelt i kveld og jeg gleder meg veldig til smaken av kylling, kan vi spise skinnet slik vi kan på vanlig lavkarbo, eller er dette fy fy på Eurodietten? Husker ikke fra sist gang...:confused:
Titti sa for siden:
Det må bli noe lettvindt og enkelt i kveld og jeg gleder meg veldig til smaken av kylling, kan vi spise skinnet slik vi kan på vanlig lavkarbo, eller er dette fy fy på Eurodietten? Husker ikke fra sist gang...:confused:
arkine sa for siden:
sisst jeg gikk på ED spiste jeg mye kylinglår i fase 2,,med hud og hår
jeg gikk ned i vekt ,om det var lovlig ,,vel det vet jeg ikke ,men gud og godt det var,
og det kommer jeg nok til å gjøre denne gangen også
Titti sa for siden:
Jeg spiste kyllinglår i går. :sikle: Såååå godt. Med skinn og alt. ;) Så lenge vekta går ned er det jo greit. :ja:
Orket bare et lår, hadde kjøpt to, men ble stappa etter et lår...hmmm....
Monica31 sa for siden:
man må ihvertfall bare spørre de i butikken om det er mye sukker i marinaden. Den oversikten skal de ha i butikken. Nå skal jeg gå i butikken imorgen å kjøpe kyllinglår. Skinnet/ fettet er ikke farlig for ed opplegget ihvertfall;)
Hørtes nam nam ut:D Godt med tips!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.