Shrinking Line sa for siden:
Fleskepannekaker er noe jeg vokste opp med. Ikke alt for ofte, men nå og da. Og det var noe av det beste jeg viste. I dag fikk jeg lyst på pannekaker, så da var det bare å sette igang.
Ingredienser
- 2 eggehvite
- 2 eggeplomme
- 115g Philadelpiaost, temperert
- Bacon
I en liten bolle, pisk eggehviten stiv. I en annen liten bolle, bland osten og eggeplommen til det er smooth. Bland forsiktig inn eggehviten med en slikkepott.
Stek beacon, og lafettet bli liggende i panna. Stek pannekakene på svak varme, da de blir raskt brune, men trenger litt tid på seg. Lag små pannekaker, de er lettere å snu.
Små pannakaker
[/CENTER]
De er ganske puffy når de er varme, men etterhvert som de kjølner blir de flatere.
Stekes i baconfett
[/CENTER]
Jeg har syrup fra Waldens Farm, som er uten karbohydrater. Jeg syntes den er god, og det søte og salte fra bacon er perfekt sammen.
Pannekaker m/bacon og syrup
[/CENTER]