Greit når jeg steker kjøttdeig og biffer, men tar jeg meg litt ost, egg, spekeskinke og sånn blir det jo litt lite fett? Også har jeg prøvd å spise cocosa, men da endte jeg bare opp med å være kvalm resten av kvelden. Jeg får helt ståpels av å spise den bar.. :P
Så hva gjør man for å få opp fettkvota? Det er kanskje ikke fettet som er problemet men at det blir for mye proteiner?
Her svarer jeg også,selv om det er en gammel tråd!
Vær obs på at om du spiser for mye protein, så blir det til karbohydrater i kroppen din! Du må derfor holde inntaket på et minimum. Følg oppskriftene i bøkene til Skaldeman, og spis en posjon 3x dagen. da får du nok fett, og ikke for mye protien og karbo.
Skaldeman skriver også at om du spiser for mye fett, så vil ikke kroppen brenne fett ima det hele tiden kommer mer!
Her krever det at du finner ut hvor mye du kan spise for at fettbålet skal tennes.
Noen kroppen trenger 3-4mnd på å komme igang med fettbålet, andre går rett i det. Sånn er det bare! :(
Jeg merker fort om jeg har spist for mye proteiner, for da blir jeg sulten!!!:o
Er det sånn at hvis man ikke får i seg nok fett, så kan det lettere bli for mye proteiner? Men hvis fettmengden er stor nok, så spiller det ikke så stor rolle?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.