Skysaus lager du enkelt slik: stek kjøttet godt i smør. Ta ut kjøttet og ha i litt vann i stekepanna og kok inn litt. Kan gjerne bruke en fløteskvett også :ja:
Så blandes det sammen med kjøttet igjen, og smaksettes. MYE bedre og uten alle disse fæle tilsetningene ;)
Greia er at jeg prøvde dette engang. Stekte meg kjøtt i panna. Tok i kaldt vann og litt fløte. Men dæven, det smakte fader meg vondt. Sånn brent køl. Hehe, selv om ikke kjøtte var brent eller noe. Så var ikke det heller;)
Alltid lært at biffen skal stekes 4 min på hver side på steeeerk varme:D
Hehe. Da den blir best. Med en sprø skårpe og mør og saftig inni. Helst litt blodig. Nam nam
Marius
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.