< Tilbake til oversikten

Toro sin sjysaus i en gryte

#1

marjusen sa for siden:

Heisann.

Har funnet en gryte som ser knallgod ut med reinsdyrkav.

I oppskriften står det at man skal bruke en halv pose med TORO Sjysaus.
Er dette go go i ketolyse? Elller er det no no:p hehe

Står følgene på nettet om sausen:

Maisstivelse, salt, modifisert potetstivelse, kjøttekstrakt, hvetemel, storfekjøtt, smaksforsterker (natriumglutamat), vegetabilsk fett, sukker, farge (ammonisert karamell), aroma, krydder.

NÆRINGSVERDIER Pr. 100 g (1 dl) tilberedt saus
Protein: 1,0 g
Karbohydrat: 2,5 g
Fett: 0,4 g


#2

Gerd sa for siden:

Jeg ville ikke brukt den.

Skysaus lager du enkelt slik: stek kjøttet godt i smør. Ta ut kjøttet og ha i litt vann i stekepanna og kok inn litt. Kan gjerne bruke en fløteskvett også :ja:

Så blandes det sammen med kjøttet igjen, og smaksettes. MYE bedre og uten alle disse fæle tilsetningene ;)


#3

marjusen sa for siden:

Greia er at jeg prøvde dette engang. Stekte meg kjøtt i panna. Tok i kaldt vann og litt fløte. Men dæven, det smakte fader meg vondt. Sånn brent køl. Hehe, selv om ikke kjøtte var brent eller noe. Så var ikke det heller;)

Men men


#4

Gerd sa for siden:

Da har du nok brukt for sterk varme, så smøret har blitt overopphetet. Det er ikke godt :neia:
La ikke smøret bli mer en lyst nøttebrunt.


#5

marjusen sa for siden:

Alltid lært at biffen skal stekes 4 min på hver side på steeeerk varme:D

Hehe. Da den blir best. Med en sprø skårpe og mør og saftig inni. Helst litt blodig. Nam nam

Marius


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.