Kyllingsuppe m/karri (ca. 2 porsjoner) 2 kyllingfileter
1 medium løk i biter
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ts karri
½ ts gurkemeie (eller ingefær)
½ ts malt koriander
1/8 ts kajennepepper
6 dl kyllingkraft (vann og kyllingbuljong)
1-2 ss sitronsaft
Kok kyllingfiletene i kyllingkrafta til de er møre. Del filetene i biter eller strimler. Stek løk og hvitløk mykt i smør Surr så kyllingbitene og karri lett sammen med løken Tilsett resten av krydderet, kyllingkraften og la småkoke i 15 minutter
Nammmmm! lagde denne idag, og den var bare sååå god. Men jeg hadde Curry istedenfor karri, og ingen sitron, men det ble likevel utrolig godt :p, blir nok litt ikveld og :spisesnak
Blitt favorittsuppen min av alle denne her, har spist den i HELE dag. :p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.