< Tilbake til oversikten

Kyllingsuppe med karri

#1

Gerd sa for siden:

Kyllingsuppe m/karri
(ca. 2 porsjoner)


2 kyllingfileter
1 medium løk i biter
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ts karri
½ ts gurkemeie (eller ingefær)
½ ts malt koriander
1/8 ts kajennepepper
6 dl kyllingkraft (vann og kyllingbuljong)
1-2 ss sitronsaft

Kok kyllingfiletene i kyllingkrafta til de er møre. Del filetene i biter eller strimler.
Stek løk og hvitløk mykt i smør
Surr så kyllingbitene og karri lett sammen med løken
Tilsett resten av krydderet, kyllingkraften og la småkoke i 15 minutter

Serveres med ostechips

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2426&amp;albumid=130&amp;dl=1284472178&amp;thumb=1[/img]


#2

ada-emilie sa for siden:

Himmalaya det hørtes godt ut. Hvor lenge må kyllingen putre om den ikke er oppdelt i biter, vet du det?


#3

Gerd sa for siden:

5 minutter ekstra, tenker jeg :ja: Sjekk de største bitene etterhvert :)

Kylling blir fort gjennomkokt :)


#4

mill@ sa for siden:

Nammmmm! lagde denne idag, og den var bare sååå god. Men jeg hadde Curry istedenfor karri, og ingen sitron, men det ble likevel utrolig godt :p, blir nok litt ikveld og :spisesnak


#5

Gerd sa for siden:

Jeg har både karri og curri i skapet. Da skal jeg prøve curry neste gang ;)


#6

TrillTrall sa for siden:

Hva er forskjellen??? blånn :o


#7

Gerd sa for siden:

Aner egentlig ikke.... dobbelblånn :o

Men de lukter foskjellig. Curry lukter sterkere.... Karri lukter karri, liksom :rolleyes:

Noe forskjellige krydder er det i de :ja:



#9

mill@ sa for siden:

Blitt favorittsuppen min av alle denne her, har spist den i HELE dag. :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.