< Tilbake til oversikten

Rene matvarer (Økologisk)

#1

torsth09 sa for siden:

Hei. Jeg har kuttet ut det meste av karbohydratinntaket grunnet at det fører til kviser.

Eggene jeg handler er økologiske, mens kjøttet aner jeg ikke.

Jeg er student og har nok ikke råd til kjøtt hvor gress har vært kostholdet til dyrene.

Hvor mye taper jeg på dette mht hva kroppen ønsker. Vi er jo jegere sankere og det er jo klart kjøttet blir mye bedre når dyret spiser ordentlig mat og ikke blir "bolet" av steroider.

Og grønnsaker: Kjøper dere ikke sprøytede?


#2

katten sa for siden:

Hei.
Eg har heller ikkje råd til å leve økologisk. Men har slutta å kjøpe halvfabrikat, eller pose-mat.

Det går i vanlige salater osv, og frosne grønsaker.
Kjøper reint kjøtt, og forholdsvis karbonade isteden for kjøtteig.
Huden min har blitt mykje bedre etter eg begynte på lavkarbo.

Lykke til videre :D


#3

Carisma sa for siden:

Er økologiske kyr foret med kun gress også gjennom vinteren? Hvordan klarer de å få i dyra nok næring kun fra det?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.