< Tilbake til oversikten

Spinat- og lakseruller

#1

agurken sa for siden:

Fikk et mattips av en bekjent her om dagen. Hun hadde laget noen slags ruller av spinat og laks, og de ville jeg teste i dag. De ble kjempegode, så tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere:)

Spinat skylles og presses godt for overflødig vann
3 egg piskes sammen med spinaten
Legg blandingen på en stekeplate, inn i ovnen på 180 grader i ca 10 min.
Når dette har blitt kaldt og stivnet bra, smører du på et godt lag med philadelphia-ost, og så røkt laks oppå der igjen. Skjær i remser, rull de sammen som en rullekake, og
vips har man en enkel og deilig forrett/koserett! Og ut fra det jeg kan se; nesten ingen karber!!

Ny favoritt:)


#2

Fofa sa for siden:

[LEFT]Hvor mye spinat brukte du? Frosen eller fersk?
Ser jo spennende og enkelt ut:)[/LEFT]


#3

Fofa sa for siden:

Er det ingen som har testet ut denne??


#4

Bee sa for siden:

Det hørtes godt ut. Skal testes.


#5

agurken sa for siden:

Joda, jeg har testet, har bare ikke sett innlegget ditt! Beklager..
Jeg brukte en hel pose fersk spinat. Det var fin mengde. Jeg brukte litt lite smøreost, så der kan man bare smøre på et herlig lag!


#6

Fofa sa for siden:

Jeg skal teste denne nå:)
Men hadde bare frosen spinat, så jeg driver å tiner den nå...så får vi se hvordan resultatet blir etterhvert.
Tenkte det var en lur matpakke å ha med noen lakseruller på nattevakt i dag!! Så jeg krysser fingrene for at de blir bra ;)


#7

Fofa sa for siden:

Sånn, da har jeg testet denne.
Jeg tror kanskje jeg brukte litt for mye spinat..hadde ca 300 gram frosen spinat. Så neste gang kommer jeg til å bruke ca 200 gram. Det ble litt mye spinatsmak, så jeg må nok krydre blandingen litt mer enn jeg gjorde i dag. De ble litt "våte"..men har lagt hele "pølsa" i kjøleskapet nå, forhåpentligvis blir den litt bedre å handtere da:)

Men, tatt det i betraktning, så er jeg fornøyd. Jeg smurte med naturell ost fra Kavli(0 karber), også la jeg et lag med rapidsalat og 100 gram røket laks. Krydra med dill og hot chili:)
Måtte bare ta bilder, så her ser dere hvordan det ble! (om jeg få det til)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.