nonta sa for siden:
Blir litt fort lei av egg, trengte litt variasjon, og dette ble ganske godt...
Paibunn (valgfritt):
125 g fryst butterdeig, glutenfri.
Tines, kjevlet ut med bakemix mellom 2 ark bakepapir.
Prikkes, steikes i ovnen 200g ca 10 min. (Ha på bønner el mandler som var det jeg hadde når den steikes for at den ikke skal blåse seg opp)
(Karbo: ca 26 g pr 100g)
Fyll:
Del et blomkål hode i buketter og dampkok i mikroen (en dæsj vann i plastikk bollen, full guffe i 3 min med plastikk folie over.)
Stek ei pakke bacon
Baconfett, most blomkål, ca 1,5 dl rømme, ca 2ss ferskrevet parmesan, revet muskattnøtt og ca 2-3 ss smøreost på tube m/ blåmuggost blandes, legges på bunnen. Salt og pepper.
6 egg, 6 ss fløte mixes. (ev vann) Ha baconbitene oppi. Helles over fyllet.
Steikes til fyllet er stivt. (Tok ikke så lang tid)
Mild smak, god med litt pesto på toppen ved servering :-) Funker like godt uten bunn, bare ha i bakepapir og smør forma. Blomkål var det jeg hadde i hus. Godt med brokkoli også..