2dl. olje, kaldpresset (jeg brukte olivenolje) 1 middels stor chili, renset og delt i biter 1 stk kinesisk hvitløk, delt i biter (eller 2-3 fedd vanlig hvitløk) 1ss oregano En liten dæsj salt og pepper. - blandes litt med ei skje.
Så deler du opp osten i ønskede biter og fyller opp i oljen, slik at all ost dekkes.
Dette hadde jeg nesten glemt at går an. Jeg fant noen lignende oppskrifter for et par år siden, og jeg husker jeg testet ut med valnøtter i et glass og oliven i et annet glass sammen med osten. Og litt eddik i marinaden. Og hele grønnpepperkorn.
Jeg tenkte å gi det bort i julegave. Både mamma og svigermor spiste masse da de var her til middag for noen uker siden!
Jeg hadde laget en som Gerd sin, men uten krydder og en med hvitløk og persille! Begge er gode, men ganske forskjellige, syns jeg!
Bruker Landlord sin hvitost, jeg. Den blir så god av å ligge i oljen at jeg ikke har byttet til noen annen type! Ja, også bruker jeg rapsolje. Mindre smak i den, da!
Siste runden jeg laget, har stått i kjøleskapet snart 3 uker og blir bare bedre og bedre!:spisesnak
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.