< Tilbake til oversikten

Oljer

#1

Wiggo sa for siden:

Hvilked oljer er bra og ikke bra å bruke i matlagning?


#2

nellie sa for siden:

Til steking, tenker du på?


#3

Gerd sa for siden:

scroll helt til bunn av siden her og du finner tråder med samme tema, og tips der :ja:


#4

Wiggo sa for siden:

Ja det er vel det.


#5

Kitt sa for siden:

Her er en fin tråd om temaet!;)


#6

Wiggo sa for siden:

Jumfruolje, er det bra eller pyton?


#7

nellie sa for siden:

Som i Virgin oljer?


#8

Wiggo sa for siden:

Extra jomfru olivenolje står det på flasken



#10

nellie sa for siden:

extra virgin olje er greit å tilsette sånn etter at maten er ferdig:) Røre inn noen SS med olivenolje i ei gryte f.eks. men ikke til steking:)


#11

Wiggo sa for siden:

Nu blir kanskje fruen bisk siden jeg har brukt luxus-oljen hennes til å grarninere kotelettene med. Oj-oj, best å gjemme den tomme flaska..:D


#12

vimsen85 sa for siden:

OMG! Man begynne jo å lure på om de er korka. Man må ha palmeolje i margaring, men det betyr ikke at det er farlig. Hahaha. Nesten morsomt kor dumme de er. Men det beste er at der er en reklame for Atkinsprodukt! Dritbra!


#13

Fruitdrops sa for siden:

Jeg leste et sted her inne, hvor noen har limt inn en "test" av oljer(oliven eller raps), hvilke som er best i smak osv.
Men jeg finner den ikke igjen! Help me anyone? ;P


#14

Kitt sa for siden:

Denne du leter etter? Post 9, tenker jeg!


#15

Fruitdrops sa for siden:

Tusen takk! ^^


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.