Wiggo sa for siden:
Hvilked oljer er bra og ikke bra å bruke i matlagning?
Wiggo sa for siden:
Hvilked oljer er bra og ikke bra å bruke i matlagning?
nellie sa for siden:
Til steking, tenker du på?
Gerd sa for siden:
scroll helt til bunn av siden her og du finner tråder med samme tema, og tips der :ja:
Wiggo sa for siden:
Ja det er vel det.
Kitt sa for siden:
Her er en fin tråd om temaet!;)
Wiggo sa for siden:
Jumfruolje, er det bra eller pyton?
nellie sa for siden:
Som i Virgin oljer?
Wiggo sa for siden:
Extra jomfru olivenolje står det på flasken
Debz sa for siden:
Yikes! Se her - dagens Dagbladet:
www.dagbladet.no/2010/09/07/tema/ernering/helse/klikk/13289584/
nellie sa for siden:
extra virgin olje er greit å tilsette sånn etter at maten er ferdig:) Røre inn noen SS med olivenolje i ei gryte f.eks. men ikke til steking:)
Wiggo sa for siden:
Nu blir kanskje fruen bisk siden jeg har brukt luxus-oljen hennes til å grarninere kotelettene med. Oj-oj, best å gjemme den tomme flaska..:D
vimsen85 sa for siden:
OMG! Man begynne jo å lure på om de er korka. Man må ha palmeolje i margaring, men det betyr ikke at det er farlig. Hahaha. Nesten morsomt kor dumme de er. Men det beste er at der er en reklame for Atkinsprodukt! Dritbra!
Fruitdrops sa for siden:
Jeg leste et sted her inne, hvor noen har limt inn en "test" av oljer(oliven eller raps), hvilke som er best i smak osv.
Men jeg finner den ikke igjen! Help me anyone? ;P
Kitt sa for siden:
Denne du leter etter? Post 9, tenker jeg!
Fruitdrops sa for siden:
Tusen takk! ^^
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.