< Tilbake til oversikten

Kylling- og spinatgryte

#1

babydoll sa for siden:

Prøvde meg på helt enkel gryte igår, som jeg lagde på slump av det jeg hadde i huset. Resten ble frokost idag. Ble YUM! :D
(tror den er ketosevennlig)

2 kyllingfileter. Skjært i terninger og gnidd inn med masala-krydder
ca. 1.5 dl fløte, kan gjerne bruke litt mer.
ca 50 g Philadelphia-ost
karri etter smak
litt salt
7-8 terninger frossen spinat (evt. mer eller mindre etter smak)
blomkål og brokkoli etter smak

Steik kyllingen
Ha fløte og philadelphia i en gryte. Jeg brukte stavmikser for å blande philadelphiaen bedre inn i fløten.
Tilsett spinat og små buketter blomkål og brokkoli.
Smak til med krydder. Bruk gjerne andre enn karri. F.eks. cumin og koriander.
Ha i kyllingbitene, kok i ca. 10 minutter.

Jeg hadde blomkål og brokkoli oppi, men de kan like gjerne serveres ved siden av som tilbehør.


#2

Hamster59 sa for siden:

Kjøpte en Stange-kylling her i uka. Laga den med rotgrønnsaker, så det ble ikke helt lavkarbo på meg idag, selv om jeg ikke tok så mye av den. Men hadde masse sellerirot oppi, i tillegg til gulrot og poteter og annen styggedom. ;-)


#3

mallilen sa for siden:

Har laga noe lignende før, men bruker da creme fraiche i stedetfor fløte. Pleier også ha i litt sopp, og skikkelig heit karripasta. Det ER nammenamme! :D


#4

Ethewia sa for siden:

Fryst spinat? Er det å få kjøpt på butikken eller må man lage sjøl? Google ville ikke gi meg noe godt svar på det.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.