Imp sa for siden:
Denne fant jeg i et ukeblad. Den er kjempegod, vi har den ofte til lørdagsmiddag her i huset.
500 g kjøttdeig
1 løk
2 hvitløkbåter
Smør til steking
2 tomater
1/2 dl chilisaus
1/2 dl vann
1 ts oregano
6 dråper Tabasko
Salt og pepper
1 grønn squash
I originaloppskriften står det 1 pk tortilla chips. Jeg bruker rett og slett bare ost isteden jeg.
Kald ostesaus:
200 g naturell kremost
2 dl lettrømme
1/2 ts salt
1 hvitløkbåt, finhakket
Stek kjøttdeigen sammen med hakket løk og hvitløk. Skjær tomatene i biter og bland dem i gryten med chilisaus, vann, oregano og tabasko. Kok opp og krydre som du vil.
Kutt squash i tynne skiver, legg dem på et brett, salt, la trekke litt, tørk av.
Smør en ildfast form. Legg osteskiver (evt chips om du velger å bruke det) i bunnen og langs kanten i formen. Legg squashskivene over og fordel kjøttet oppå. Stekes på 200 g i en halvtime.
Ta ut av ovnen, fordel ostesausen over. Pynt med noen svarte oliven om du vil, og server med en god salat.
Velbekomme!