Ned30kg sa for siden:
Nydelig ostekake
[color=#000000][/color]
400 gram kremost
1 pk kremfløte
1 boks seterrømme
1,3 dl splenda
Frø fra en vaniljestang
1 sitron
1 lime
vatn slik at du får 2,5 dl væske
halv pk gelatinpulver
6 eggehviter
100 gram sukrinmelis
350 gram peanøtter
2 ss fiberhusk
Visp egg og sukrinmelis i 12 minutter. Grovhakk peanøtter i kjøkkenmaskin og bland i fiberhusk. Bland dette forsiktig i eggemassen. Stek på 160 grader i 35-40 minutter. Sett i kjøleskap så den er helt kaldt før du har fyllet på.
[color=#000000][/color]
Press saft av lime og sitron og bland med vatn og varm opp litt. Tilsett gelatin og sukrin og avkjøl litt.
Bland romtemperert kremost, splenda, vaniljefrø og rømme og rør til jevn og glatt krem. Visp fløte til krem. Bland kremen i det andre og ha i geleen til slutt. Ha massen over bunnen og sett kaldt natta over.
Fantastisk god!!