< Tilbake til oversikten

Kan man bytte soyamel med glutenmel i pizzabunn?

#1

marjusen sa for siden:

Heisann.

Fant en pizzabunn her inne som inneholder soyamel, men lurte på om det går å bytte ut dette med glutenmel i stede?

Det er jackymor sin oppskrift som ser slik ut:

1,5 dl soyamel
1 ts seltin
2 ts oregano
1,5 ts bakepulver
75 gram revet ost
(bland alt dette godt sammen)
tilsett deretter:
3 egg
1,5 ss rapsolje
1,5 ss vann

Marius


#2

marjusen sa for siden:

Fant en annen oppskrift som ser slik ut:

3 dl glutenmel
2 dl bakemiks fra Ketolyse
1/2 ts salt
12.5 gr gjær
1/2 ss fiberhusk
2.5 dl vann
1-2 ss smør

Har ikke bakemiks fra ketolyse, hva kan dette event byttes ut med? Hvordan blir denne om man kun bruker 5 dl glutenmel i stede?

Marius


#3

marjusen sa for siden:

Brukte heller kavli sin ferdig skivet ost med sprøstekt bacon jeg;) Forvarmet dem på 200 grader til dem ble helt sprø.

Dette var himmelsk godt, hurra!!!

Marius


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.