Visp egg og sukrinmelis i 12 minutter. Grovhakk peanøtter i kjøkkenmaskin og bland i fiberhusk. Bland dette forsiktig i eggemassen. Stek på 160 grader i 35-40 minutter. Avkjøl.
Bløt gelatinplater i kaldt vann.
Bland romtemperert kremost, fløte, sukker og vaniljefrø og visp til glatt og myk krem. Smelt sjokoladen i vannbad og smelt gelatinen for seg. Hell det i kremen mens du rører konstant. Om ønskelig ha i litt hakka mørk sjokolade. Ha kremen over bunnen og sett kaldt natta over. Pynt med smelta eller hakka mørk sukkerfri sjokolade.
Antall karbohydrater: 82 i heile kaka. Per 100 gram: 5
Denne kaka er fantastisk god, dere må bare prøve den!!! Den beste lavkarbokaka eg har smakt og nesten den beste eg har smakt av kaker med sukker også:)
Bunnen står til avkjøling! Så skal snart ha sjokoladen inn i kremen. Smakte litt på kremen og den var god men litt syrlig, mulig den blir bedre med sjokolade i da. Hvis ikke så får jeg ha i flytende natreen (syns den er best). veldig grei oppskrift å følge hvertfall :D
Okei da var den servert til gjestene.. Pappa syns den var grei, men litt rar. Broren min liker ikke peanøtter, så han ble sjokkert når han fikk den i munnen og syns ikke den var god :p ikke så rart kanskje?! jeg syns den var god, men blir sår i halsen på en måte av sukrinmeliset, skal ikke spise for mye av det. så altså, litt blanda kritikk fra oss!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.