< Tilbake til oversikten

Sukrin vs sukker/ andre søtstoff

#1

Nynne sa for siden:

Jeg savner hverken søtt eller kaker, men siden vi skal ha "kakedag" på jobb snart, tenkte jeg at jeg kunne jo lage med meg noe så jeg slapp unna alle kommentarer :)
Så, jeg lagde ostekake, og i fyllet brukte jeg sukrin istedet for sukker. Og resultatet var: bleuuuurgh! æsj!
Det var rett og slett bare vondt! :(

Så, for å prøve å spare meg for tid til å lage en ny utgave i dag, spør jeg dere som kan alt og har testet det meste før meg, noen som har laget det med et søtningsmiddel som faktisk virker?
Jeg har to forskjellige flytende typer. Den ene er den blå natreen'en og den andre husker jeg ikke navnet på, men flasken er er flat og firkantet og har rød kork.

På forhånd tusen takk :D


#2

Yonah sa for siden:

Hvilken oppskrift brukte du? Jeg synes all kunstig søtning smaker grusomt når man bruker samme mengde som med sukker. I ostekake bruker jeg ikke noe annen søtning enn den som er i safta jeg bruker i..
Har du sett Gerd sin ostekake her inne? Den er nydelig! Verdt et forsøk altså.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.