< Tilbake til oversikten

Hvis jeg skal gjøre ETT siste forsøk på å lage lavkarbobrød ...

#1

Ketolyse funker! sa for siden:

Hvilken oppskrift skal jeg velge?

Kriteriene er:

  • Så likt vanlig kneipbrødsmak som mulig
  • ikke for grovt
  • må ikke vokse i munnen
  • ikke være eggete

Såååå, noen som har en mirakeloppskrift til meg? :D


#2

Gracella sa for siden:

Det første kriteriumet tror jeg utelukker de fleste brød som ikke er laget med mel...:rolleyes:
Nå har ikke jeg prøvd noen av oppskriftene med glutenmel, kanskje de er mere "kneipbrødaktige"??



#4

Carisma sa for siden:

Du vil med andre ord ha et lavkarbobrød som smaker papp? :D Dessuten kræsjer det litt med - må ikke vokse i munnen, for det finnes ikke noe som vokser mer i munnen enn kneip... :o

Søk på Nannahs "brød til snitter".


#5

Nerthus sa for siden:

Har funnet en favoritt i brødmixen til spis-deg-slank... :) Du kan bestille ett ferdigbakt frosset først for å se om du liker det - ellers så har de brødmix-pakker i forskjellige størrelser. :) Og så sinnsykt lett å lage - bland med vann og hiv i forma og rett inn i ovnen :) Easy!

Jeg liker også karins beste brød da - men spis-deg-slank brødet minner mer om "brød" om du skjønner :)



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.