< Tilbake til oversikten

Soyaprotein vs. bakemix vs. glutenmel vs..?

#1

KattaG sa for siden:

Mitt spørsmål er egentlig om dette kan brukes om hverandre i samme mengde?
Jeg har både soyaprotein og bakemix, men får generelt ett inntrykk av at bakemixen smaker bedre? Jeg har et bråd stående i ovnen nå, og jeg brukte bakemix istedenfor glutenmel. Skal også lage en pizza etterpå, hvor det står soyaprotein i oppskriften, hvor jeg ogsp da kunne tenkt meg å bruke bakemix. Greit å vite om man kan bruke disse om hverandre, og evt om det er andre ting som også kan brukes?


#2

Georgine sa for siden:

Jeg bruker det jeg har for hånden og tenker aldri over om det er soyaprotein eller bakemix som går i røra :)


#3

KattaG sa for siden:

Så hvis det står glutenmel i oppskriften kan man bruke både soyaprotein og bakemix?


#4

Georgine sa for siden:

Glutenmel er noe helt annet og kan ikke brukes i stedenfor soyaprotein eller bakemix.

Vet ikke helt hva folk bruker det til, jeg greier meg uten :)


#5

Kanutten sa for siden:

Glutenmelet virker sammen med gjæra slik at deigen hever.. Man får altså skikkelig fluffy gjærbakst med gluten..

Disse bildene liker jeg godt: Får jeg lov Lisbeth og Ferskenbeinet?? Ingen som protesterte høylydt.. :p

[img]http://forum.lavkarbo.no/attachment.php?attachmentid=7224&amp;d=1280925382[/img]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.