< Tilbake til oversikten

Flere som synes JBK gjør deg glatt i munn?

#1

marjusen sa for siden:

Heisann.

Jeg har brukt litt JBK i sauser og lappskaus for at den skal få en litt tjukkere konsistens... Men synes jeg blir så glatt og "fettete" i munnen av den.. Flere som merker det?

Er det noe jeg gjør feil? Rister den alltid ut i kaldt vann før jeg tilsetter den i varme sauser osv.

Marius


#2

Yonah sa for siden:

Når jeg bruker for mye av den ja... Liker bedre å jevne med eggeplommer jeg. Hender jeg tar bittelitt johannesbrødkjernemel, men lager da tynn saus.


#3

Kitt sa for siden:

Jeg og flere med meg bruker ikke JBKM i sauser akkurat av den grunn!
Fikser bare ikke den konsistensen.
Bruker heller litt Philadelphiaost eller som Imse, eggeplomme til å tykne sausen med!


#4

Imp sa for siden:

Syns den blir litt glatt ja, men det plager ikke meg. Mannen fikser det derimot ikke.


#5

Kanutten sa for siden:

Jeg takler heller ikke JBK.. Det er pyyton! :eek:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.