swimzy sa for siden:
Jeg fant en oppskrift inne på klikk.no som jeg har lyst til å spørre dere om er ok lavkarbo mat, hvis det skal denne prøves ut denne uka!:
Til 4 personer:
800 g skinn- og beinfri seifilet
0,5 dl olivenolje
2 stk rødløk i ca. 1 cm tykke skiver
1 stk rød paprika i skiver på langs
1 stk gul paprika i skiver på langs
1 fedd hvitløk, finhakket
6 stk tomater, i ca 1 cm tykke strimler, uten skinn og kjerner
3 ss hakket frisk persille
1 stk sitron, saften av
3 ss finstrimlet frisk basilikum
salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
Sett stekeovnen på 200 grader.
Dryss salt og pepper på fisken og sett den til side.
Varm olivenolje, ha i løken og surr til den er myk. Ha i paprika og stek ca 5 minutter. Ha i hvitløk og tomater og surr under lokk ca 5 minutter. Rør inn persille og basilikum og smak til med salt og pepper.
Pensle fisken med olje og legg den i en ildfast form. Stek ved 200 grader i ca 10 minutter eller til den er ferdig.
Drypp presset sitronsaft over og server med grønnsaksausen.
Slik flår du tomater: Fjærn stilkfestet og skjær et kryss i toppen på tomatene. Putt dem 5-10 sekunder i en kjele med kokende vann. Legg dem over i et kar med kaldt, helst iskaldt, vann. La ligge i ca. 30 sekunder. Flå tomatene og fjern kjernene.