< Tilbake til oversikten

Pizzabunn med havre, soyaflak og psylliumfrø

#1

mofe sa for siden:

Denne står nå til heving hos meg;

2 dl store havregryn (kjøres i blender)
1 dl soyaflak (kjøres i blender)
1 dl "dansk rugbrød-mix"
5 dl mel
2 ss psylliumfrø
1 pakke gjær
3,5 dl vann

Dette er nok til 2 "runde" pizzaer! (altså grandis-størrelse...!)


#2

mofe sa for siden:

Stekes på 200 grader i en halvtime!


#3

Karin sa for siden:

Gleder meg til å høre hvordan den smaker! Men 5 dl "mel" - hva slags mel da?

Jeg skulle VELDIG gjerne ha spist litt pizza en gang i blant... Tro hvor mange karber det blir av dette?


#4

mofe sa for siden:

Sitter og spiser nå, veldig godt!

Og vanlig hvetemel.... :eek: :eek: :o


#5

David sa for siden:

Da er det vel ikke lavkarbo... :(


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.