3 ytrefileter av svin (ca 160 g stk)
3 skiver kavli baconost
6 skiver bacon
Salt og pepper
Lag en lomme i hver filet å stapp en osteskive inni. Krydre med salt og pepper og surr bacon rundt. Legg i en ildfast form å stek på 200 grader i ca. 20 minutter. Sett ovnen på grill å la filetene stå 5 minutter til for å få fin farge på baconet.
Når du har satt filetene i ovnen lager du blomkålmosen:
1 blomkål
1 ss rømme
1 ss kavli smøreost med bacon
1/2 dl fløte
Salt og pepper
Del blomkålen i buketter å kok i lettsaltet vann i 20 minutter. Ha oppi ost, rømme og fløte, og kjør med stavmixer. Smak til med salt og pepper.
Server med en blandet salat eller kokte grønnsaker.
Dette var helt sinnsykt godt!!!!!!!!!!!!!!
Dette blir middagen her i dag.. bortsett fra at jeg skal surre i spekeskinke fordi to i huset ikke liker bacon.. og servere med ovnstekte grønnsaker.. :sikle: Da lager middagen seg nesten selv :p
Jeg også.. handla i går før jeg så oppskriften din :p
Jeg fyllte de forresten med jalapeno-ost.. det var også digg :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.