< Tilbake til oversikten

Tomaten blir bare mer og mer fantastisk

#1

Skorpia sa for siden:

Det har vært kjent lenge at det røde fargestoffet i tomaten (lykopen) er kreftforebyggende og at tomaten er full av antioksidanter.
Men nå er det funnet enda et stoff i tomaten som foreløpig bærer navnet P3. Dette skal være et stoff som virker bra mot hjerte og karsykdommer,stoffet finnes i kjernen og frøene. Det antas at dette kan bli en fremtidig hjertemedisin i tillegg til de som blir brukt i dag.
PS:Lykopen er faktisk enda mer virksomt ved varmebehandling,så kjøttsauser og tomatsuppe mm. er bare supert. NAM nam.

Og så er det gjort en studie til som viser at folk som spiser mye tomater har mindre hjerte og karsykdommer enn andre,så folkens hiv innpå tomater med god samvittighet.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.