Ferskenbeinet sa for siden:
Hvordan smaker denne egentlig? Smaker den kunstig eller godt? Funker det å ta halv mengde væske for å lage vaniljekrem (sånn som en kan gjøre med vanlig vaniljesausposer)?
Ferskenbeinet sa for siden:
Hvordan smaker denne egentlig? Smaker den kunstig eller godt? Funker det å ta halv mengde væske for å lage vaniljekrem (sånn som en kan gjøre med vanlig vaniljesausposer)?
Kitt sa for siden:
Den smaker veldig godt, syns jeg, men snuppa på 11 var ikke helt fornøyd. Hun trodde jo først hun fikk "ekte" saus, da!:p
Jeg laget den med fløte og vann i stede for melk, da. Det står også på posen at man kan bruke halv mengde og så blande med 1/3liter pisket krem for å lage vaniljekrem!:D
Ferskenbeinet sa for siden:
ok flott, kjøpte en gjeng når de solgte ut heistad sine, men veit ikke helt hva jeg skal bruke dem til! ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.