< Tilbake til oversikten

Grønnsakcurry Nepal

#1

Marianne sa for siden:

4-6 porsjoner

1 løk, hakket

1 laurbærblad, brukket opp

1 grønn chili, hakket

1 hvitløkbåt, finhakket

2-3 cm ingefærrot, revet

¼ ts gurkemeie

Salt eller grønnsaksalt

450 g gulrøtter i terninger

½ blomkålhode brukket opp i bunter

2,5 dl grønne erter

1 ts av hhv. Koriander og cumin

2,5 dl varmt vann

Dampstek løken lett. Tilsett laurbærlad, chili, ingefær, gurkemeie og salt. Rør inn gulrøttene og sauter lett. Tilsett resten av ingrediensene. La det koke lett på middels varme til grønnsakene er møre.

Fra boken PH-mirakelet, Hilt & Hansteen


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.