Marianne sa for siden:
4 porsjoner
1 ss olje
1 skive fersk skrelt ingefær, ca. 3 med mer
1 liten hvitløkbåt, knust
1,25 dl brokkoli (fint oppskåret)
1,25 dl skiver av blomkål
1,25 dl strimler av rød paprika
1,25 dl løkringer
2,5 dl sukkererter
¼ ts salt
1,25 dl skivet stangselleri
Smak til med din foretrukne olje og kajennepepper.
Hell olje, ingefær, salt og hvitløk i en wokgryte eller stor stekepanne. Stek uten lokk på varme som gjør at det ikke blir svidd, 2 minutter under stadig omrøring. Tilsett brokkoli, blomkål, paprika, løk, sukkererter og selleri under stadig omrøring i 3 minutter. Slå av varmen, legg på lokk og la blandingen få 5 minutter til å sette seg. Smak til med olje og kajennepepper.
Fra boken PH-mirakelet, Hilt & Hansteen