< Tilbake til oversikten

Grønnsakwok

#1

Marianne sa for siden:

4 porsjoner

1 ss olje

1 skive fersk skrelt ingefær, ca. 3 med mer

1 liten hvitløkbåt, knust

1,25 dl brokkoli (fint oppskåret)

1,25 dl skiver av blomkål

1,25 dl strimler av rød paprika

1,25 dl løkringer

2,5 dl sukkererter

¼ ts salt

1,25 dl skivet stangselleri

Smak til med din foretrukne olje og kajennepepper.

Hell olje, ingefær, salt og hvitløk i en wokgryte eller stor stekepanne. Stek uten lokk på varme som gjør at det ikke blir svidd, 2 minutter under stadig omrøring. Tilsett brokkoli, blomkål, paprika, løk, sukkererter og selleri under stadig omrøring i 3 minutter. Slå av varmen, legg på lokk og la blandingen få 5 minutter til å sette seg. Smak til med olje og kajennepepper.

Fra boken PH-mirakelet, Hilt & Hansteen


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.