< Tilbake til oversikten

Kalkun- og brokkolisalat

#1

Marianne sa for siden:

1 porsjon

75-125 g kalkunbryst (påleggstype), finhakket

175 g rå finhakket brokkoli

40 g finhakket vårløk

40 g finhakket grønn paprika

1 ts hakket frisk estragon el. 1 ts tørket

1 ss majones

2 ts nypresset sitronsaft

1 ts dijonsennep

salt og pepper

Ha kalkunbryst, brokkoli, vårløk, paprika og estragon i en bolle. Tilsett majones, sitronsaft og sennep, og rør det sammen. Smak til med salt og pepper og server.

Karbohydrater: 10 g

Fett: 19 g

Protein: 35 g

Fra boka: ”Dropp karbohydratene” av Amanda Cross


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.