< Tilbake til oversikten

Krydret blomkål

#1

Marianne sa for siden:

1 porsjon

325 g kokt blomkål, finhakket

90 g rød paprika, finhakket

1 ss pinjekjerner

75 g vårløk, finhakket

100 g tomat, i små terninger

1 ss finhakket mynte

Pikant dressing:

1 ss olivenolje eller linfrøolje

½ ts gurkemeie

1 ss sitronsaft

en klype spisskummen

salt og pepper

Lag dressingen: Bland olje, gurkemeie, sitronsaft og spisskummen. Krydre med salt og pepper og bland godt.

Ha blomkål, rød paprika, pinjekjerner, vårløk, tomat og mynte i en bolle. Ha i dressingen og vend alt godt sammen.

Karbohydrater 9,5 g

Fett 24 g

Protein 6 g

Fra boka: ”Dropp karbohydratene” av Amanda Cross


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.